Gynzy

Gynzy

Gynzy is digibordsoftware. Gynzy zit vol handige hulpmiddelen die lesgeven leuker en makkelijker maken. Leuke en leerzame tools zoals verkeer, geld tellen of de verjaardagstaart, maar ook handige werkbladen, video’s en afbeeldingen. Daarbij biedt Gynzy ook slimme ‘Mini’s’ zoals het stoplicht en de TimeTimer. Allemaal toegankelijk op het digibord, op een gebruiksvriendelijke manier toe te passen in de klas.

Waarvoor gebruik je deze bron?

Om tools en toepassingen op het digibord te presenteren zoals de TimeTimer en het stoplicht. Het kan natuurlijk ook gewoon gebruikt worden als presentatievorm met veel interactieve mogelijkheden, hyperlinks en multimedia. Deze lessen zijn ook uit te wisselen met andere gebruikers. Daarmee biedt Gynzy een mooi platform om materialen ook in het team uit te wisselen.

Geef een voorbeeld van het gebruik van deze bron

Gynzy is software voor op het digibord. Via deze software zijn makkelijke tools snel toegankelijk. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Tijdens een schrijfles tover je makkelijk lijntjes papier op het bord. En tijdens een rekenles heb je in een mum van tijd geld op het bord dat ze kunnen verschuiven en bv. in groepjes kunnen verdelen. Een spelling les? Woordjes flitsen op je digibord! Zo zijn er nog veel meer tools beschikbaar. Ook is Gynzy op tables te gebruiken zodat de tools hier ook te gebruiken zijn.

Kosten voor het gebruik van deze bron

Voor het gebruik van Gynzy heb je een licentie nodig, deze kost €80,- per digibord of €365 voor 5. Uitproberen is gratis.

Praktische tip

Gynzy is ook op tablets te gebruiken. Dit zorgt voor veel interactie met je klas. Ook voortziet Gynzy je snel van handige nuttige hulpmiddelen/ tools.

Bijzonderheden

Er is een aantal Gynzy- apps gratis te gebruiken op tablets (Android en iOS. Windows komt nog).

← verder zoeken ga naar deze bron →