Learnbeat

Learnbeat

Learnbeat is een gebruiksvriendelijke en stabiele digitale leeromgeving, waarin leerlingen op hun eigen niveau aan opgaven en theorie kunnen werken. Docenten hebben daarbij direct inzicht in de voortgang en resultaten van hun leerlingen en kunnen zelf bronnen en opgaven toevoegen.

Learnbeat is geschikt voor lesmateriaal van alle vakken en biedt momenteel al meer dan 15 methodes voor 8 vakken aan. Ook open lesmateriaal is beschikbaar in Learnbeat.

Gebruik van deze bron

Learnbeat wordt gebruikt als digitale leeromgeving voor alle vakken. Leerlingen kunnen in de omgeving werken en leren. Ook wordt Learnbeat gebruikt als plek om eigen lesmateriaal te delen met collega-docenten.

Een voorbeeld van het gebruik van deze bron

De methode Leswijs Nederlands is één van de methodes die Learnbeat al gebruikt. Leerlingen van zowel het vmbo als havo/vwo werken in deze omgeving met lesmateriaal met een speciaal ontleensjabloon en oefenen op maat in de adaptieve omgeving.

Kosten voor het gebruik van de bron

Wisselend. Learnbeat kan per methode worden besteld, maar het is ook mogelijk om het te gebruiken als plek om digitaal lesmateriaal te vinden en eigen materiaal op te slaan en te delen. Neem voor meer informatie over de kosten contact op via de website.

Praktische tip

Gebruik Learnbeat niet alleen om als docent meer inzicht te krijgen in de voortgang per leerling, maar laat de leerling ook zijn eigen voortgang gemakkelijk volgen via het leerlingendashboard!

Bijzonderheden

Learnbeat werkt samen met de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit Leiden aan een onderzoek naar gepersonaliseerd leren.

Dedact, het bedrijf achter Learnbeat, was in 2014 Sprout Challenger van het jaar.

← verder zoeken ga naar deze bron →