Taallessen Online

Taallessen Online

Taallessen Online bestaat sinds 2001. In beginsel is de site opgezet voor leerlingen van de basisschool, maar het materiaal wordt ook gebruikt door het voortgezet onderwijs, instellingen voor Remedial Teaching, huiswerkbegeleidingsprojecten, logepedisten, NT2 projecten, inburgeringcursussen, scholen in het buitenland, taalscholen en thuisgebruikers. De pagina draait sinds 2008 zelfstandig onder de huidige domeinnaam. Met een gemiddelde van 300 bezoekers per dag voorziet de website in een behoefte aan oefenmateriaal.

Waarvoor gebruik je deze bron?

Op Taallessen Online vind je oefeningen woordspelling, werkwoordspelling, woordbenoeming, zinsontleding en taalbeschouwing.

Geef een voorbeeld van het gebruik van deze bron

Je kunt de oefeningen inzetten tijdens de les, in groepjes of individueel, maar ze natuurlijk ook meegeven als huiswerk of extra oefenwerk voor de zwakkere leerlingen, of als extra verdieping voor de leerlingen die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken.

Kosten voor het gebruik van de bron

Registratie is nodig om volledig gebruik te kunnen maken van de website. Een thuisregistratie – vanaf één vast IP adres – kost € 20,00 per jaar en een instellingsregistratie – via inlogcode overal te gebruiken – kost € 65,00 per jaar. De registratie wordt na een jaar niet automatisch verlengd, er wordt alleen een herinneringsbericht verzonden. Aan een registratie kunnen geen rechten worden ontleend.

Je kunt ook kiezen voor een gratis registratie tot maximaal 5 dagen om kennis te maken met de meeste oefeningen. In ruil daarvoor vragen we je ons te helpen de website verder te verbeteren door maximaal 12 woordomschrijvingen te maken. Zo zien we ook gelijk of je aanvraag serieus is.

Bijzonderheden

Het resultaat van oefeningen kan opgeslagen worden. Dit werkt voor leerlingen vaak stimulerend. De beheerder kan de ADMINISTRATIE pagina oproepen en zien hoe de leerlingen hebben gescoord, resultaten beheren en verwijderen. Na 20 dagen (instelbaar) worden de scores automatisch uit de lijst gehaald.

← verder zoeken ga naar deze bron →
direct naar deze bron →