Tools

Doe jij mee?

Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar om (digitaal) leermateriaal te ontwikkelen. We zijn op zoek naar beschrijvingen van tools die dat ontwerpen mogelijk maken.

Gebruik jij een tool die je graag wilt delen? Laat het ons dan weten via onderstaand formulier. Wij sturen je dan het format op, waarmee je jouw tool kunt beschrijven. Om je op weg te helpen vind je hiernaast alvast een aantal suggesties. Daar kan je ook zien welke tools inmiddels al door anderen worden beschreven.

Jouw naam

Jouw e-mailadres

Tool die je wilt beschrijven

Link naar de tool

Korte omschrijving/toelichting voor de redactie

Deze omschrijving wordt niet geplaatst, maar enkel door de redactie gebruikt om te beoordelen of deze tool geplaatst kan worden. Na goedkeuring krijg je het format toegestuurd waarin je een uitgebreide omschrijving van de tool kunt geven.

Na inzending neemt onze redactie contact met je op, en ontvang je een format dat je in kunt vullen. De ingezonden tools worden opgenomen in de website van de Reisgids Digitaal Leermateriaal.

De tools kunnen bijvoorbeeld tools zijn om toetsen te ontwikkelen, om digibordlessen mee te maken, om lessen mee te maken, om instructie mee te ontwikkelen, om educatieve apps mee te maken, enz. We willen een zo breed mogelijk overzicht te krijgen van ontwikkeltools. Of het gratis, betaald, gemakkelijk in gebruik of juist ingewikkeld is maakt daarbij niets uit.