Reisgids zoekt een nieuw Reisbureau!

Reisgids zoekt een nieuw Reisbureau!

Stichting Reisgids Digitaal Leermateriaal zoekt een nieuw Reisbureau, een geschikte overnamekandidaat voor haar digitale handvat voor de dagelijkse lespraktijk.
De Reisgids Digitaal Leermateriaal (ReisgidsDL) wijst de weg naar talloze bronnen op het gebied van digitaal leermateriaal, geeft een uitgebreid overzicht van werkvormen voor in de klas en biedt een groot aantal praktische toolbeschrijvingen voor in de les.

De ReisgidsDL is het resultaat van de inzet van honderden mensen met hart voor onderwijs met als basis Wisdom of the Crowd. Het initiatief is genereus ondersteund door het bedrijfsleven en vele onderwijs gerelateerde organisaties met minstens zo’n groot hart voor onderwijs, zie: Reisgenoten.

Technologie is niet meer weg te denken uit het onderwijs en een onafhankelijke door leerkrachten en docenten zélf samengestelde bron van info op het gebied van ICT-in/en-onderwijs is onontbeerlijk!

We zoeken een gedreven onderwijsorganisatie die de ReisgidsDL wil continueren. Dat impliceert verduurzaming, uitbreiding, vernieuwing en promotie in het hele onderwijsveld (PO, VO en MBO).

Onze zoektocht is in gang gezet en serieus geïnteresseerden kunnen contact opnemen met
Louis Hilgers – info@reisgidsdl.org / 06 51089585.