Remindo

Remindo

Remindo bestaat uit drie onderdelen, toets, content en EVC. RemindoToets is een omgeving om toetsen in te maken, te oefenen en af te nemen. Het is ook mogelijk om de toetsen eventueel af te drukken. RemindoContent is een DLWO waarmee de voortgang van de leerling gevolgd kan worden, maar waar ook content in geëmbed kan worden zoals bijvoorbeeld YouTube. RemindoEVC is een systeem waarmee competenties en prestaties getrackt kan worden. Hiermee kan je volgens verschillende standaard profielen competenties bijhouden en documenten als presentaties, audio, video en documenten uploaden.

Voorbeelden van het gebruik van deze tool

Remindotoets kan goed gebruikt worden om leerlingen te toetsen, omdat het systeem zelf vragen kan nakijken. Remindocontent is daarentegen goed om de algehele vorderingen van een leerling bij te houden en lessen mee te geven. RemindoEVC is een goed te gebruiken voor het inzicht krijgen in de competenties van een leerling en de leerling kennis te laten maken met zijn eigen competenties.

Praktische tips

Probeer goed te bedenken wat jij en je leerlingen nodig hebben. Remindo biedt namelijk drie verschillende tools. Het is belangrijk om een passende oplossing voor je beoogde toepassing te hebben. Het is ook mogelijk natuurlijk om tools te combineren, zo is RemindoContent te combineren met RemindoToets.

Laatst bewerkt door op 17 mei 2020
← verder zoeken ga naar deze tool →