StudyGo

StudyGo

StudyGO is een website waarmee je woordenlijsten, en oefenvragen kunt oefenen. Ook zijn er functionaliteiten om samenvattingen en lesmateriaal aan te vragen, of om een tutor om hulp te kunnen vragen.

Sector

Licentievorm

Authenticatie

Locatie leverancier

Locatie data

MBO Individueel Username (lokaal account),
Social platform,
Apple
Derde land,
In de EER
Derde land,
In de EER

Wat kun je ermee?

Met StudyGo kunnen leerlingen eenvoudig woordjes of oefenvragen oefenen. Officiele vragen / lijsten staan klaar op de website. Afhankelijk van de versie kan je o.a. ook hulp van een tutor vragen, uitlegvideos bekijken, oefentoetsen maken, en samenvattingen aanvragen.

Hoe werkt het?

Je gaat naar de website en klikt op registreren (dit kan als leerling of als docent). Op de dashboard omgeving dashboardomgeving kan je een nieuwe lijst maken. Deze kan je vervolgens handmatig invoeren, maar je kan ook een excel spreadsheet importeren. Je kunt ook zoeken op lesmethodes en de boeken van bepaalde jaarlagen toevoegen. Zo kunnen templates per hoofdstuk worden gebruikt, en krijg je verscheidene opties om de data in ‘quiz’ formaat te veranderen.

Waar is een handleiding te vinden?

Informatiebeveiliging en privacy (IBP)

Welke verwerkersovereenkomst(en) biedt de leverancier aan?

Modelovereenkomst

Heeft de leverancier het Privacyconvenant onderwijs ondertekend?

Niet

Link naar het cookiebeleid

https://wrts.nl/cookies

Link naar het privacybeleid

https://wrts.nl/privacy-policy

Datum/versie van het privacybeleid waarop deze gegevens zijn gebaseerd

2021-04-06

Waar wordt het securitybeleid van deze tool beschreven?

zie privacypolicy

Extra informatie of bijzonderheden mbt het privacybeleid

Deelt geen data met derden tenzij noodzakelijk. WRTS heeft met de school een verwerkersovereenkomst gesloten. We gebruiken hierbij de Model Verwerkersovereenkomst zoals opgesteld door de PO-Raad, VO-raad, GEU, KBb-E en VDOD, verenigd in Edu-K.

‘De gebruikersdata wordt door WRTS zoveel mogelijk opgeslagen binnen de EEU. Dit betekent dat we altijd kiezen voor dataopslag binnen de EER waar dat kan, maar dat die data wel toegankelijk kan zijn vanuit de VS wanneer we gebruikmaken van Amerikaanse diensten – zoals bijvoorbeeld bij onze hosting provider Amazon. We kiezen voor opslag van data op servers binnen de EER, maar dat sluit niet uit dat die data ook vanuit de VS toegankelijk zijn. Anders kan Amazon haar hosting diensten niet leveren – bijvoorbeeld om support op afstand te bieden of om back-ups te kunnen maken.’

Deelt leverancier data met derden of voor eigen commercieel gebruik

nee

Contactpunt privacy leverancier

Voor vragen over privacy mail naar dit adres: legal@wrts.nl

Laatst bewerkt door Logo op 21 september 2022
direct naar deze tool →